به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، یک شنبه شب در همایش شورآفرینان حسینی(ع) در قم، با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) در خصوص احیای امر اهل بیت(ع)، اظهار داشت: امام در این روایت برای احیا کنندگان امر اهل بیت(ع) طلب رحمت می کنند و وقتی که از ایشان سوال می شود که چگونه امر شما احیا می شود؟ ندا بر می آوردند که اگر کسی علوم و گفتار ما را فرا بگیرد و آن را بیان کند، چراکه مردم، با شنیدن زیبایی کلام ما، پیرو این مکتب خواهند شد.
وی افزود: احیای امر اهل بیت(ع) به سه شکل قلبی، زبانی و علمی ممکن است که در طول تاریخ اهل بیت(ع) در چندین مرتبه به یاران خویش چنین خطاباتی داشته اند.
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ع) در روایتی به صفات نجات یافتگان و رستگاران اشاره کرده اند؛ این افراد نخست شامل یاری دهندگان اهل بیت(ع) هستند، دوم کسانی هستند که حوائج اهل بیت(ع) از جمله کمک به ساخت و تعمیر حرم های ایشان و یا نیازهای زائران این حضرات را برطرف می کنند، دسته دیگر نیز کسانی هستند که از ایشان با زبان و دست دفاع می کنند و چهارمین دسته هم افرادی هستند که این محبت را در قلب خود داشته باشند.
وی ادامه داد: سرودن شعر و مداحی از جمله نصرت های زبانی است که هم بسیار مقدس و برکت زاست و هم آسیب های بسیاری آن را تهدید می کند؛ این حوزه دارای شعاع آسیب پذیری بسیار زیادی است؛ اکثریت مردم دین شان رااز مجالس روضه و منابر می گیرند و همه ما باید متوجه باشیم که در این تریبونی که باید حقایق معارف دین بیان شود، چیزی بیان نکنیم که موجب آسیب به این فرهنگ متعالی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی خاطرنشان کرد: در جایگاهی که دعبل ها در طول تاریخ از سوی اهل بیت(ع) با زیبا ترین و افتخارآمیزترین تعابیر تحسین شده اند و آنان را جزو یاران و ناصران مکتب اهل بیت(ع) خوانده اند، نباید در منابر و روضه ها حضرات معصومین(ع) مطالبی عنوان کنیم که برآیند آن دروغ و تحقیر اهل بیت(ع) باشد.
وی اضافه کرد: امام حسین(ع) قلب ها را تسخیر کرده است و دشمنان همگی برای کوبیدن و ضربه زدن به این دستگاه از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند؛ امروز بیش از 300 شبکه به شکل مستقیم علیه تشیع فعالیت می کنند، ولی متاسفانه بیان یک سری موارد از برخی از اساتید و افراد دیگر در همین حین شبهاتی را مطرح می کنند که مایه تاسف است.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: این که بیایم برخی از مسایل تاریخی را که مورد اختلاف بزرگان است که در اصل آن شکی وجود ندارد، در میان مردم رواج دهیم یا از روی غرض است و یا از روی جهالت؛ نباید با اعتقادات مردم این گونه بازی شود و اعتقادات پاک آنان را به خاطر برخی از مسایل از جزیی تاریخی دستخوش تردید کنیم.
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی ابراز داشت: واقعا جای تعجب است وقتی برخی از این روشنفکرزده ها وقتی بحث از سخنان ارسطو و افلاطون اساطیری گفته می شود بدون هیچ شک و شبهه ای آن سخنان را می پذیرند، ولی در این گونه مسایل آنچنان با دیده تردید و شک می نگرند که وقتی که عالمان تاریخ نیز باآنان سخن می گویند گفته آنان را نمی پذیرند.
وی با اشاره به اهمیت سخنانی که در منابر گفته می شود و تاثیرات آن بر مردم، اظهار داشت: نباید در منبرها به شخصیت ها و بزرگان توهین شود؛ باید انتقاد و نقد را از مقام معظم رهبری بیاموزیم که همواره در توصیه به دستگاه های مختلف با این که از شاید از کار آنها اراضی هم نباشند، اما بهترین ادبیات را به کار می برند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با تاکید بر این که رهنمودهای مقام معظم رهبری ملاک عمل ما است و همیشه پیرو خط ایشان هستیم و هر شخص یا گروهی که در مقابل رهبری بایستد، مطرود است، گفت: در هیات های مذهبی باید هیات های علمی با حضور روحانیون و فرهیختگان باشد که این مسایل را کنترل کنند و به محتوای این مجالس جهت دهی مناسبی بدهند و مطالب را بر حسب شرایط مکانی و زمانی مطرح کنند.